Kestävä ja kustannustehokas ratkaisu saunan valaistukseen

LEDIFYn SaunaLED on kotimainen, kestävä ja kustannustehokas valaisinsarja saunaan ja märkätiloihin sekä muihin kodin tiloihin. Ja mikä parasta: sen voit huoletta asentaa myös saunan kattoon.

Kotimainen LEDIFY SaunaLED on suunniteltu suomalaisia saunoja varten. Sen komponentit kestävät jopa 125 °C kuumuuden. Valaistusteho säilyy ja tuote kestää kovatkin löylyt. LEDIFY SaunaLED onkin markkinoiden ainoita LED-valoja, jotka voidaan asentaa myös saunan kattoon. Tutustu asennusohjeisiin täällä.

 
Ammattilaisen valinta LED-valaistus
 

SaunaLED: saunan kattoon, suihkuun tai vaikka terassille

SaunaLEDin käyttökohteet ovat monipuoliset. Pienen kokonsa, hyvin alhaisen käyttölämpötilansa sekä kauniin lämpimän 3000K valonsa ansiosta LEDIFY SaunaLED soveltuu käytettäväksi kodin kaikissa kohteissa: suihkun päällä, vitriinikaapissa, takan tai struktuuriseinäpintojen valona, grillikodassa, leikkimökissä, veneessä ja autossa. SaunaLED-sarja soveltuu käytettäväksi myös aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12V.

Saunassa SaunaLED voidaan asentaa mm. saunan kattoon, selkänojan taakse, seinään, lauteiden alle tai kaiteeseen. Sopiva sijoittelu katossa tai selkänojan takana on 6 valaisinta / 2 m, eli etäisyys kahden valaisimen välillä on 25–30 cm. Jokaisella LED-valaisimella on oma, pikaliittimillä kiinnittyvä, 5 metrin mittainen johto. Tarvittaessa LED-valaisimeen voi liittää yhteensä 10 metriä johtoa (2 kpl 5 m liitosjohtoja), jolloin suuren tai korkean tilan valaisu on mahdollista. Katso SaunaLED valaisimen tekniset tiedot.

Kestävää kotimaista laatua

LEDIFY SaunaLED on kotimainen laatutuote, jolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Kestävien, helposti asennettavien laatutuotteiden ohella panostamme erityisesti ammattiasiakkaidemme sujuvaan palveluun, ja esimerkiksi varaosien saaminen tuotteisiimme onnistuu helposti. Kysy lisää SaunaLEDistä tai muista ammattikäyttöön sopivista ratkaisuistamme.