Project Description

PÖLKKY

LED seinävalaisin

LEDIFY PÖLKKY LED seinävalaisin voidaan asentaa kaikiin kodin sisä- ja ulkotiloihin. PÖLKKY LED seinävalaisin asennetaan seinälle n. 160-180cm:n korkeudelle siten, että valo jakautuu kauniisti seinäpintaa pitkin ylös – ja alaspäin. Valon värisävy on lämmin 3000K, tilaustuotteena voimme toimittaa myös 4000K sävyllä.

Valaisimen runko on käsittelemätöntä mäntyä, jolloin se voidaan käsitellä haluttuun sävyyn saunan paneeleita sävytettäessä. Käytettäessä valaisinta saunassa tai ulkona tulee runko aina käsitellä / maalata puun suojaamiseksi.

PÖLKKY valaisimen LED-valonlähteen lämmönkestävyys (Ta 125°) mahdollistaa valaisimen asentamisen yli metrin korkeuteen saunassa. Myös liitosjohtojen lämmönkestävyys on +180°C, johdoissa on silikonilasikuitupunos-pinnoite sekä pikaliittimet.

LEDIFY PÖLKKY soveltuu liitettäväksi SaunaLED-sarjaan lisäosana, SaunaLED-valaisimet selkänojan takana ja PÖLKKY valaisimet saunan seinillä antavat kauniin valaistuksen. PÖLKKY valaisin soveltuu käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa, jännite on 12VDC. PÖLKKY valaisin on himmennettävissä toisiopuolelta (kuten SaunaLED-sarjakin).

Yksittäinen LED-valonlähde on vaihdettavissa (varalamppu 41 284 49).

Myyntipakkaus sisältää puisen seinävalaisimen, jossa 2kpl SaunaLED valonlähteitä, 2kpl 5m liitosjohtoa, sekä asennusohjeet.

PÖLKYn seinäkiinnitys onnistuu ruuvilla (ei sis. pakkaukseen), ruuvi loksahtaa paikoilleen valaisimen asennusholkkiin. Valaisin on helppo asentaa suoraan.

Valaisimien johdot vedetään esim. seinä- tai kattorakenteiden takana ja ne kiinnitetään pikaliittimillä SaunaLED-sarjan jakotukkiin. Jakotukki IP20 tulee sijoittaa kuivaan tilaan, sekin voidaan sijoittaa rakenteiden taakse.

HUOM. PÖLKKY valaisin tarvitsee toimiakseen 6W 12VDC LEDIFY muuntajan 4013602 sekä LEDIFY jakotukin 4128425 (nämä ovat ostettavissa erikseen tai voit liittää PÖLKYn osaksi jo olemassa olevaa SaunaLED sarjaa).

PÖLKKY IP20 on kuivan tilan itsenäinen LED- seinävalaisin, joka sisältää IP20 muuntajan. Muuntaja on valaisimen rungon sisällä ja valaisin voidaan näin asentaa verkkovirtaan.

Saunaan halutaan ainoastaan 2 seinävalaisinta.
Suositellaan
2kpl PÖLKKY valaisimia
6W SaunaLED muuntaja 201206
SaunaLED jakotukki 100006

Saunaan halutaan 2 seinävalaisinta sekä SaunaLED-sarja.
Suositellaan
2kpl PÖLKKY valaisimia
SaunaLED-sarja
(PÖLKYt liitetään SaunaLED-sarjan jakotukkiin)

TuoteTuotenumero
KULMA106701
KAARI106702
KIERRE106703
IP20 mallisis. muuntajan
MAALATTU

Voit valita jopa valonlähteen rungon värin: musta, valkoinen, kulta tai hopea.

LEDIFY valaisimilla on 2 vuoden takuu.

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta?

Ota yhteyttä »